e-chains® i dodaci e-chainsystems® - vodilice kablova i energetski lanci za suvremene strojeve. Predmontirani sa skladišta. Sa brzom tražilicom i kalkulatorom radnog vijeka.

Nosač kablova & vodilica

chainflex® Kablovi Specijalni fleksibilni kablovi za e-chains® - testirani na milijun ciklusa. Na raspolaganju više od 1354 tipova sa skladišta. Sa brzom tražilicom i kalkulatorom radnog vijeka. More information Shop

Kablovi za robotiku i vrlo fleksibilni kablovi.

readycable® Kablovi sa konektorom Posebno za upotrebu u energetskim lancima. Raznovrsni tipovi kablova sa raznim odobrenjima i sukladnostima. Sa brzom tražilicom proizvoda. More information Shop

readychains® Predmontirani e-chainsystems® pripremljeni za instaliranje na Vašim strojevima. Gotov sistem može biti isporučen za 1 - 10 dana. Brži konfigurator kablova i konektora.

Uobičajeni sistemi nosača kablova

iglidur® Jednostavni ležajevi iglidur® polimerni plastični ležajevi i kučišta produžuju vijek trajanja alata, smanjuju troškove i eliminiraju potrebu za podmazivanjem. 7000 tipova na raspolaganju sa skladišta. Sa brzom tražilicom i kalkulatorom radnog vijeka. More Information Shop

Plastični ležajevi i kučišta

igubal® Sferični ležajevi Kompletan program samopodešavajućih ležajeva izrađenih iz polimera kojima nije potrebno održavanje. Više od 2600 tipova na raspolaganju sa skladišta. Sa brzom tražilicom i kalkulatorom radnog vijeka.

Sferični ležajevi i više

drylin® Linearni klizni ležajevi Klizni ležajevi koje nije potrebno podmazivati, lagani, tihi, modularni, izdržljivi i ekonomični. Krojeni na skladištu. Više od 1800 tipova na raspolaganju sa skladišta. Sa brzom tražilicom i kalkulatorom radnog vijeka.

Linearni klizni ležajevi, ležajevi i vodilice

drylin® Tehnologija pogona Stolovi za podizanje sa navojnim vretenom i bez podmazivanja, osovine sa zupčastim remenom, te linearne jedince od raznovrsnih materijala i kombinacija osovina. Sa brzom tražilicom proizvoda.

Tehnologija pogona

drylin® E Električne linearne osovine Set za izradu linearnih sistema plus motor. Sa brzom tražilicom proizvoda i kalkulatorom radnog vijeka.

Električne linearne osovine

drylin® SD Navojna matica Samopodmazivajuća navojna matica sa trapeznim ili "high-helix" navojem. Sa brzom tražilicom proizvoda i kalkulatorom radnog vijeka.

Navojna matica

iglidur® PRT polimerni aksijali ležaj Sa kliznim elementima napravljenim od materijala koji ne zahtijevaju ikakvo održavanje ili podmazivanje. Sa kalkulatorom radnog vijeka.

polimerni aksijali ležaj

xiros® kuglični ležajevi Ležajevi otporni na koroziju, vodootporni kuglični ležajevi, bez metala i magnetskih svojstava, bez podmazvanje, do 150°C. Polimerni kuglični ležajevi sa skladišta. Sa kalkulatorom radnog vijeka.

kuglični ležajevi

iglidur® poludovršeni proizvodi iglidur® materijali za plastične ležajeve sada dostupni i kao okrugle neobrađene osovine ili obrađene prema Vašem dizajnu. Sa brzom tražilicom osovina.

poludovršeni proizvodi

iglidur® Tribo-materijali za 3D-tiskače i 3D-servis za tisak Novi radni materijali, do 50 puta otporniji na abraziju od uobičajenih 3D-tiskarskih materijala i 3D servis za tisak. 3D printing service More Information Shop

3D Printing Service

iglidur® Prsten za klip Zamjenite skupe PTFE trake sa samo jednim "clip-on" prstenom. Klipni prstenovi rade se od materijala po slobodnom odabiru. Sa brzom tražilicom materijala. Shop

Prsten za klip

robolink® Zglobni moduli za robote Integracija više mehanizama za pokrete i jedan jedinstveni sklop. Sa brzom tražilicom proizvoda. More information Shop

Zglobni moduli za robote

Roboti - Kompletna oprema Opskrba energijom za robote, također kao kompletno rješenje uključujući odgovarajuće kablove za energetske lance. Sa online konfiguratorom.

Roboti kompletna oprema

Usluga sastavljanja - Na mjestu montaže Kućišta, dizajn, sastavljanje, od dostave do kompletne instalacije energetskih lanaca sa svim komponentama na licu mjesta, sve na jednom mjestu. Sa izračunjljivom fiksnom cijenom.

Usluga sastavljanja

Industrijska rješenja Različiti industrijski sektori zahtjevaju različita rješenja. igus® Vam nudi savjet vezano za Vašu aplikaciju sa energetskim lancem ili ležajem. Pronađite reference u industriji.

Industrijska rješenja

Pneumatic hoses Pneumatic hoses especially for heavy duty use in energy chains.

Pneumatic hoses

igus® products are available from 24h. The delivery time for energy chains is 24-48h. However, due to peak order levels, the delivery time for energy chains is temporarily 5 to 10 work days. We are working intensively to quickly remedy this situation.

Stocking distributor
Hennlich, Industrijska d.o.o. Stupničkoobreška 17
Stupnički Obrež
10255 Gornji Stupnik
Tel.: +385-1-3 87 43 34
Fax: +385-1-3 87 43 36
Homepage Hennlich

igus® contact E-Mail igus®

myigus myCatalog
No minimum order value
700 - 2000 Delivery+Consultation Delivery from 24h* Free samples

More than 100.000 products in stock at igus®. igus® shipping and order processing from 7AM to 8PM (Mon-Fri), 8AM-12PM (Sat)!

Newsletter Registration
Terms and Conditions Imprint General Information Data Privacy Protection Declaration
This website uses cookies. By continuing to browse this website you agree to our use of cookies.